Walkthrough van Dynasty Warriors 9 voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van Dynasty Warriors 9 tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
Dynasty Warriors 9: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Dynasty Warriors 9. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Dynasty Warriors 9 vanaf 13/01/2018, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Dynasty Warriors 9 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het conflict tussen Luoyang en Liu Bei

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9 te bekijken, getiteld: Het conflict tussen Luoyang en Liu Bei. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas: Cao Cao

Hier is de video Baas: Cao Cao, nummer 2 van de Gids van Dynasty Warriors 9. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas: Lu Lingqi

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9, genaamd: Baas: Lu Lingqi. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Baas: Yuan Shu

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9 te bekijken, getiteld: Baas: Yuan Shu. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas: Xiahou Dun

Hier is de video Baas: Xiahou Dun, nummer 5 van de Gids van Dynasty Warriors 9. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Bijhouden Van Changban

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9, genaamd: Het Bijhouden Van Changban. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Voorbereiding voor de Beslissende Slag

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9 te bekijken, getiteld: Voorbereiding voor de Beslissende Slag. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Chase Cao Cao

Hier is de video Chase Cao Cao, nummer 8 van de Gids van Dynasty Warriors 9. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De provincies en Jing Guiyang

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9, genaamd: De provincies en Jing Guiyang. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Liu Zhang afkopen

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9 te bekijken, getiteld: Liu Zhang afkopen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas: Xiahou Yuan

Hier is de video Baas: Xiahou Yuan, nummer 11 van de Gids van Dynasty Warriors 9. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De eindtermen en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Dynasty Warriors 9, genaamd: De eindtermen en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360