Walkthrough van Mercenary Kings voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

De complete walkthrough en gids van Mercenary Kings voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH die in omloop is!
Mercenary Kings: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Mercenary Kings. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Mercenary Kings, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Voor Mercenary Kings hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Mercenary Kings.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Mercenary Kings, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Mercenary Kings te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Mercenary Kings. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Mercenary Kings, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Mercenary Kings te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360