Walkthrough van Dragon Sinker voor PC / PS4 / SWITCH / PSVITA

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Dragon Sinker voor PC / PS4 / SWITCH / PSVITA.
Dragon Sinker: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Dragon Sinker en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / SWITCH / PSVITA. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH / PSVITA of sinds het spel is uitgebracht.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Dragon Sinker. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Dragon Sinker altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Dragon Sinker.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Voorbereiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Dragon Sinker, genaamd: Voorbereiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Naar het Rijk van de Elfen

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Dragon Sinker te bekijken, getiteld: Naar het Rijk van de Elfen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het rijk van de Elfen

Hier is de video Het rijk van de Elfen, nummer 2 van de Gids van Dragon Sinker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Naar het Rijk van de Dwergen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Dragon Sinker, genaamd: Naar het Rijk van de Dwergen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het rijk van de Dwergen

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Dragon Sinker te bekijken, getiteld: Het rijk van de Dwergen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Grot van Atel

Hier is de video Grot van Atel, nummer 5 van de Gids van Dragon Sinker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Mijnen Loseus

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Dragon Sinker, genaamd: Mijnen Loseus. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Doolhof van Arthwa

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Dragon Sinker te bekijken, getiteld: Doolhof van Arthwa. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Steengroeve Scanni

Hier is de video Steengroeve Scanni, nummer 8 van de Gids van Dragon Sinker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De gevangenis van Gelph

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Dragon Sinker, genaamd: De gevangenis van Gelph. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

In de richting van de Vulkaan van Urgle

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Dragon Sinker te bekijken, getiteld: In de richting van de Vulkaan van Urgle. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Vulkaan Urgle

Hier is de video Vulkaan Urgle, nummer 11 van de Gids van Dragon Sinker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas: Wyrmvarg en de Laatste Normale

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Dragon Sinker, genaamd: Baas: Wyrmvarg en de Laatste Normale. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Runen van Brutokal

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Dragon Sinker te bekijken, getiteld: Runen van Brutokal. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Eindbaas en alle 3 Eindes van het Spel

Hier is de video Eindbaas en alle 3 Eindes van het Spel, nummer 14 van de Gids van Dragon Sinker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360