Shadow of the Colossus: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Shadow of the Colossus (PC)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Shadow of the Colossus en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Shadow of the Colossus is een avontuur spel bijzonder: het interieur er zijn geen steden of de kerkers te verkennen, geen mensen te praten of communiceren met, er zijn vijanden overwonnen worden als een onderdeel van de reuzen waarnaar wordt verwezen in de titel. De aarde is die beweegt, is groot en bijna levenloos (hoewel het mogelijk is om kleine dieren, zoals hagedissen, schildpadden, schildpadden, duiven, haviken, of struiken en planten), de meerderheid van de scenario ' s is leeg, en de meesters van de scène zijn de grote, weelderige weiden, droge graslanden, bergen en kloven. De hoofdpersoon, Dwalen brengt het grootste deel van zijn tijd in galop met zijn edele ros, Agro, tot aan het punt waar sprake is van een nieuwe kolos. Vanwege deze factoren, en van de taal en de beelden gebruikt in het spel van de sfeer van het spel is om te denken zwaar aan het ICO, ondanks de ervaring van het spel van de twee titels is zeer verschillend. Het spel begint zonder te onthullen veel van het verhaal dat wij geconfronteerd worden en net zo weinig wordt getoond zodra de credits worden afgewerkt. Zoals hij zelf verklaart Fumito Ueda: Shadow of The Colossus is de voorganger van ICO. De hoofdpersoon (Dwalen), het doel is om te redden van een meisje (Mono), maar geen andere informatie noch over hem, noch over het meisje, behalve het feit dat deze dood, omdat zijn vervloekt lot; maar toch, de mode met die Mono heeft vond de dood, en heeft opgeofferd worden niet uitgelegd. De reuzen genoemd in de titel zijn monsterlijke wezens, dreadnoughts en schijnbaar onoverwinnelijk. Toch, ze hebben zwakke punten goed verborgen, dat kan het toestaan om af te Dwalen om ze te verslaan als goed benut. Elke colossus heeft een andere anatomie: ze kunnen betekenen dat de reusachtige mensachtige als enorme versies van dieren. Dwalen is gewapend met een pijl en boog, een zwaard, en is samen met zijn trouwe paard Agro. Vanwege het feit dat zijn arsenaal is beperkt, en dat de interactie met het scenario is noodzakelijk om te verslaan van de kolossen. Shadow of the Colossus wordt beschouwd als een dynamisch avontuur in 3D-is een puzzel spel.

Shadow of the Colossus is gepubliceerd op 06/02/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360