Walkthrough van Treasure Adventure World voor PC

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Treasure Adventure World voor PC.
Treasure Adventure World: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Treasure Adventure World! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Dit spel is uitgekomen op 7/01/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Treasure Adventure World is gepubliceerd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Treasure Adventure World. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Treasure Adventure World altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Treasure Adventure World.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Verkenning van de Oceanen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Treasure Adventure World, genaamd: Verkenning van de Oceanen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Sla De Slimes

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Treasure Adventure World te bekijken, getiteld: Sla De Slimes. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Eerste Schat

Hier is de video De Eerste Schat, nummer 2 van de Gids van Treasure Adventure World. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Piraten

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Treasure Adventure World, genaamd: Piraten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

In de richting van de Veranda

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Treasure Adventure World te bekijken, getiteld: In de richting van de Veranda. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Collector van de Zielen

Hier is de video De Collector van de Zielen, nummer 5 van de Gids van Treasure Adventure World. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360