Walkthrough van Attack of the Earthlings voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Attack of the Earthlings voor PC.
Attack of the Earthlings: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Attack of the Earthlings!

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Dit spel is uitgekomen op 8/01/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Attack of the Earthlings is gepubliceerd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Attack of the Earthlings. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Uit mijn Planeet

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings, genaamd: Uit mijn Planeet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Vernietiger van Teams

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings te bekijken, getiteld: Vernietiger van Teams. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Verrassing

Hier is de video Verrassing, nummer 2 van de Gids van Attack of the Earthlings. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De mars naar de Verdoemenis

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings, genaamd: De mars naar de Verdoemenis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Metal armor

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings te bekijken, getiteld: Metal armor. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hinderlaag

Hier is de video Hinderlaag, nummer 5 van de Gids van Attack of the Earthlings. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Er is geen Ontsnappen aan

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings, genaamd: Er is geen Ontsnappen aan. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Trucs en Valkuilen

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings te bekijken, getiteld: Trucs en Valkuilen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Race naar het Einde

Hier is de video Race naar het Einde, nummer 8 van de Gids van Attack of the Earthlings. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De crash

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings, genaamd: De crash. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Val van het Huis van de Specht

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Attack of the Earthlings te bekijken, getiteld: De Val van het Huis van de Specht. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360