Walkthrough van Aegis Defenders voor PC / PS4 / SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van Aegis Defenders (PC / PS4 / SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Aegis Defenders: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Aegis Defenders en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

We hebben ook de trucs van Aegis Defenders beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Aegis Defenders zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Het begin

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Aegis Defenders, genaamd: Het begin. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Verdedigers van het Schild

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Aegis Defenders te bekijken, getiteld: Verdedigers van het Schild. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Saboteur

Hier is de video Saboteur, nummer 2 van de Gids van Aegis Defenders. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bramblebait

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Aegis Defenders, genaamd: Bramblebait. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Grote Kanonnen

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Aegis Defenders te bekijken, getiteld: De Grote Kanonnen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een Nieuw Lid van het Team

Hier is de video Een Nieuw Lid van het Team, nummer 5 van de Gids van Aegis Defenders. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Toegenomen Complexiteit

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Aegis Defenders, genaamd: De Toegenomen Complexiteit. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Pit van een Duizend Pijlen

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Aegis Defenders te bekijken, getiteld: De Pit van een Duizend Pijlen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Cameo Verplicht

Hier is de video Cameo Verplicht, nummer 8 van de Gids van Aegis Defenders. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Veel Pijlen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Aegis Defenders, genaamd: Veel Pijlen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360