Walkthrough van Past Cure voor PC

Voltooi Past Cure dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Past Cure: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Past Cure. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Past Cure en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van proberen, die beschikbaar is op deze site op een aparte pagina. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: hiermee kun je nieuwe trucs ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Past Cure, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360