Crossing Souls: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Crossing Souls (PC / PS4 / PSVITA)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Crossing Souls.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het is 1986 en we zijn in Californië. Een groep vrienden ontdekt een mysterieuze roze steen die hen in staat stelt om te reizen tussen de twee koninkrijken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Crossing Souls vanaf 13/01/2018, voor de consoles PC / PS4 / PSVITA. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Crossing Souls. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Crossing Souls altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Crossing Souls.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Tajunga

Een Nieuwe Wereld

Het Zwarte Woud

Weer Tajunga

De Groeve

Een Nieuwe Grens

De Moed van de Gevallen

De finale van het Spel

Alle de Scènes in Doos

De Boss Battles

Cherri Andrea640360