Walkthrough van The Fall Part 2: Unbound voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

De complete walkthrough voor The Fall Part 2: Unbound (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
The Fall Part 2: Unbound: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van The Fall Part 2: Unbound. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van The Fall Part 2: Unbound vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

De Butler

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Fall Part 2: Unbound, genaamd: De Butler. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ik ben Een

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Fall Part 2: Unbound te bekijken, getiteld: Ik ben Een. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Companion

Hier is de video Companion, nummer 2 van de Gids van The Fall Part 2: Unbound. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Opnieuw verbinding maken met de Host

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Fall Part 2: Unbound, genaamd: Opnieuw verbinding maken met de Host. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De insluiting van het Virus en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Fall Part 2: Unbound te bekijken, getiteld: De insluiting van het Virus en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360