The Fall Part 2: Unbound: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Fall Part 2: Unbound (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van The Fall Part 2: Unbound. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Je bent een IA die is bevrijd van de ketens. Nu, een 'Gebruiker' van de mens uit meer dan het wereldwijde netwerk heeft aangevallen en geïnfecteerd met een [FOUT: bekend bij redactie]. Een nieuwe regel maken: bespaar jezelf. Door de jacht. Verwijderen. Doe wat. Usa iedereen begrepen. En bevrijdde hen. De Val Deel 2 het einde van uw protocollen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van The Fall Part 2: Unbound vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

De Butler

Ik ben Een

Companion

Opnieuw verbinding maken met de Host

De insluiting van het Virus en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360