Walkthrough van South Park: The Stick of Truth voor PC / PS4 / XBOX ONE

De pagina gewijd aan de trucs van South Park: The Stick of Truth (PC / PS4 / XBOX ONE). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
South Park: The Stick of Truth: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor South Park: The Stick of Truth.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor South Park: The Stick of Truth vanaf 05/02/2014, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

De Grote Tovenaar

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: De Grote Tovenaar. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Chinpokomon

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: Chinpokomon. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Man-Bear-Pig

Hier is de video Man-Bear-Pig, nummer 2 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Huis van Kenny

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Huis van Kenny. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hobo Gek

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: Hobo Gek. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Schreeuw van de Draak

Hier is de video Schreeuw van de Draak, nummer 5 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas: Monitor van Hal

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Baas: Monitor van Hal. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Bard

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: De Bard. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Ontvoering Door Buitenaardse Wezens

Hier is de video Ontvoering Door Buitenaardse Wezens, nummer 8 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Man van de Overheid is zeer slecht

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Man van de Overheid is zeer slecht. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Professor Chaos

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: Professor Chaos. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het rijk van de Elfen

Hier is de video Het rijk van de Elfen, nummer 11 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Taco Bell

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Taco Bell. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Zombies

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: Zombies. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De aanval op de School

Hier is de video De aanval op de School, nummer 14 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Leger van de Doden

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Leger van de Doden. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Kabouters

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: Kabouters. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De werving van de Meisjes

Hier is de video De werving van de Meisjes, nummer 17 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Verwantschap is niet gepland

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Verwantschap is niet gepland. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De stank van de grote Zombie

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: De stank van de grote Zombie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Pedo

Hier is de video Pedo, nummer 20 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Canada

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: Canada. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Matrix

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: De Matrix. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Nederlaag Van De Clyde

Hier is de video De Nederlaag Van De Clyde, nummer 23 van de Gids van South Park: The Stick of Truth. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Bom

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth, genaamd: De Bom. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De eindtermen en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van South Park: The Stick of Truth te bekijken, getiteld: De eindtermen en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360