Walkthrough van The Longest Five Minutes voor PC / SWITCH / PSVITA

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor The Longest Five Minutes (PC / SWITCH / PSVITA).
The Longest Five Minutes: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van The Longest Five Minutes. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / SWITCH / PSVITA. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van The Longest Five Minutes. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Eindbaas?

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: Eindbaas?. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Herinneringen

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: Herinneringen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Demon van de Golven

Hier is de video Demon van de Golven, nummer 2 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bronnen van Naraca

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: Bronnen van Naraca. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Mini-Spel Disgaea

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: Mini-Spel Disgaea. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Mini-Game Gokkast

Hier is de video Mini-Game Gokkast, nummer 5 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Afspraak met Klaver en Delgado

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: Afspraak met Klaver en Delgado. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ontsnappen uit de Gevangenis

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: Ontsnappen uit de Gevangenis. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De piano in het Eiland Stardust

Hier is de video De piano in het Eiland Stardust, nummer 8 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Flash verslagen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: Flash verslagen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Legendarische Zwaard

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: Het Legendarische Zwaard. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Uiteindelijk het vermogen van Klaver

Hier is de video Uiteindelijk het vermogen van Klaver, nummer 11 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het kasteel van de Demon King

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: Het kasteel van de Demon King. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Laatste wens van Chloe

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: Laatste wens van Chloe. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Ultieme mogelijkheid van Yanagi

Hier is de video Ultieme mogelijkheid van Yanagi, nummer 14 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Ultieme mogelijkheid van Flash

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: Ultieme mogelijkheid van Flash. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De ware vorm van de Demon King

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: De ware vorm van de Demon King. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Herinneringen van de Demon King

Hier is de video Herinneringen van de Demon King, nummer 17 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Laatste Ergste

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes, genaamd: De Laatste Ergste. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Beste Laatste

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van The Longest Five Minutes te bekijken, getiteld: De Beste Laatste. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Laatste Schurken

Hier is de video De Laatste Schurken, nummer 20 van de Gids van The Longest Five Minutes. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360