Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology voor 3DS

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Radiant Historia: Perfect Chronology voor 3DS.
Radiant Historia: Perfect Chronology: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Radiant Historia: Perfect Chronology!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

We hebben materiaal geldig voor 3DS. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 3DS, de datum waarop Radiant Historia: Perfect Chronology werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Opening Geanimeerde van het Spel

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Opening Geanimeerde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Stocke

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Stocke. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Dood van een Vriend

Hier is de video De Dood van een Vriend, nummer 2 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Verleden veranderen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Het Verleden veranderen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Komt in de Brigade van Roch

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Komt in de Brigade van Roch. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Verblijf met Heiss

Hier is de video Verblijf met Heiss, nummer 5 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Cattaglia Bram en Hertz

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Cattaglia Bram en Hertz. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Fort van Zand

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Fort van Zand. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Mijn Alma

Hier is de video Mijn Alma, nummer 8 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De dreiging van Heiss

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: De dreiging van Heiss. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Maarschalk van de Strijd Paars

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Maarschalk van de Strijd Paars. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De kracht van de Aht

Hier is de video De kracht van de Aht, nummer 11 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Dunamis

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: De Dunamis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De tijd van de Tijd

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: De tijd van de Tijd. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De ontploffing van de Bommen

Hier is de video De ontploffing van de Bommen, nummer 14 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De echo van Schreeuwt

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: De echo van Schreeuwt. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Een tragische dood

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Een tragische dood. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Vechten tegen Heiss

Hier is de video Vechten tegen Heiss, nummer 17 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Celestia

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Celestia. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Terug naar Alistel

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Terug naar Alistel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Escape

Hier is de video De Escape, nummer 20 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Belooft De Loop Van De Tijd

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Belooft De Loop Van De Tijd. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Prinses Raket, Eruca

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Prinses Raket, Eruca. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het einde van de Granorg

Hier is de video Het einde van de Granorg, nummer 23 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het dorp Cornet

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Het dorp Cornet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De strijd van Vrienden

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: De strijd van Vrienden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Rosch is terug

Hier is de video Rosch is terug, nummer 26 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Stocke in de Gevangenis

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Stocke in de Gevangenis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De strijd tegen Thaumachine

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: De strijd tegen Thaumachine. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas bodyguard

Hier is de video Baas bodyguard, nummer 29 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De kracht van de mensen Die

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: De kracht van de mensen Die. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Badkamer Mana

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Badkamer Mana. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Bescherming Van Kiel

Hier is de video Bescherming Van Kiel, nummer 32 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas: Spider van de Onderwereld

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Baas: Spider van de Onderwereld. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Woede van de Gevallen

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Woede van de Gevallen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Plan Dias

Hier is de video Plan Dias, nummer 35 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een Relikwie, Nieuwsgierig

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Een Relikwie, Nieuwsgierig. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het verraad van Marco

Druk tweemaal om de video nummer 37 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Het verraad van Marco. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Beul Palomides

Hier is de video Beul Palomides, nummer 38 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Onder het Licht van de Maan

Dit is het onderdeel 39 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology, genaamd: Onder het Licht van de Maan. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Master Vainqueur

Druk tweemaal om de video nummer 40 van de Walkthrough van Radiant Historia: Perfect Chronology te bekijken, getiteld: Master Vainqueur. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De ruïnes van Hoff

Hier is de video De ruïnes van Hoff, nummer 41 van de Gids van Radiant Historia: Perfect Chronology. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360