Walkthrough van Owlboy voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Voltooi Owlboy dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Owlboy: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Owlboy, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Owlboy vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

De opening van het Spel

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Owlboy, genaamd: De opening van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De invasie van de Sky Pirates

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Owlboy te bekijken, getiteld: De invasie van de Sky Pirates. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Tempel van de Uil

Hier is de video De Tempel van de Uil, nummer 2 van de Gids van Owlboy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Sfeer, Eng, Huiveringwekkende Achtervolgingen, Baas Super Grappig

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Owlboy, genaamd: Sfeer, Eng, Huiveringwekkende Achtervolgingen, Baas Super Grappig. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Een Rescue Missie

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Owlboy te bekijken, getiteld: Een Rescue Missie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Vernietiging van de Advent

Hier is de video De Vernietiging van de Advent, nummer 5 van de Gids van Owlboy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vrees

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Owlboy, genaamd: Vrees. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het weerstaan van de Duisternis

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Owlboy te bekijken, getiteld: Het weerstaan van de Duisternis. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een ritje met een Worm van Lava reus

Hier is de video Een ritje met een Worm van Lava reus, nummer 8 van de Gids van Owlboy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Verlaten om de Koude

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Owlboy, genaamd: Verlaten om de Koude. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Binnenvallen van de Piraten Schip

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Owlboy te bekijken, getiteld: Binnenvallen van de Piraten Schip. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Laatste Gevecht

Hier is de video Het Laatste Gevecht, nummer 11 van de Gids van Owlboy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Geheime tempel van de Uil

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Owlboy, genaamd: Geheime tempel van de Uil. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Owlboy te bekijken, getiteld: De eindbaas en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360