Fe: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Fe (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Fe.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Fe is een persoonlijk verhaal over onze relatie met de natuur, waarin de spelen als een kleine pup in een groot bos, waar ieder schepsel communiceert met geluiden en niet met woorden.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, de datum waarop Fe werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Fe: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Fe

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Alle Raadsels opgelost

Bos 2

Bos 3

Bos-Gebied 4

Het Bosgebied Van De 5

De eindbaas en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360