Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX voor PC / PS4 / XBOX ONE / PSVITA

Walkthrough en gids van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX tot PC / PS4 / XBOX ONE / PSVITA waaronder .
Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX is gepubliceerd op 30/10/2012 voor PC / PS4 / XBOX ONE / PSVITA. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Nieuwe Schoenen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX, genaamd: Nieuwe Schoenen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Heerlijke Chaos

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX te bekijken, getiteld: Heerlijke Chaos. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Rekruut Alle

Hier is de video Rekruut Alle, nummer 2 van de Gids van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

100% Gemak

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX, genaamd: 100% Gemak. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Lamsvlees

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX te bekijken, getiteld: Lamsvlees. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Komedie Goud

Hier is de video Komedie Goud, nummer 5 van de Gids van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Ehh

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX, genaamd: Ehh. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Aandacht voor de Handen

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX te bekijken, getiteld: Aandacht voor de Handen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Om een Ster te worden

Hier is de video Om een Ster te worden, nummer 8 van de Gids van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Einde?

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX, genaamd: Het Einde?. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Zo veel beter

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX te bekijken, getiteld: Zo veel beter. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Punt In Het Midden

Hier is de video Het Punt In Het Midden, nummer 11 van de Gids van Defender's Quest: Valley of the Forgotten DX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360