Walkthrough van Metal Gear Survive voor PC

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Metal Gear Survive voor PC.
Metal Gear Survive: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Metal Gear Survive. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Metal Gear Survive is gepubliceerd op 21/01/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

In de volgende truccen pagina van Metal Gear Survive je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Metal Gear Survive, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360