Apex Construct: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Apex Construct (PC / PS4)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Apex Construct.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Reizen naar de toekomst en geschokt op de Apex Bouwen, waarin de meedogenloze robot, vanwege het onverantwoorde experimenten, uitgevoerd door mensen, ze jagen voor de planeet. Terwijl deze kunstmatige wezens proberen te veroveren met hun nieuwe jachtgebied, moet u gebruik maken van de intelligentie en vaardigheden om te overleven. In dit spel action/adventure first-person vol sfeer, exclusief gemaakt voor de virtuele werkelijkheid, het lot van de mensheid ligt in de handen van de laatste menselijke overlevende: u!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 of sinds het spel is uitgebracht.

Voor Apex Construct hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Apex Construct.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Cherri Andrea640360