Usurper: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Usurper (PC)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Usurper en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Bedrieger is een RPG-Actie.Uw taak is om te bevrijden van het Londen van de verschrikkingen die werden gedood in de wereld. Gebruik het horloge systeem beloont het spel van klasse en precisie om de vijanden te verslaan en de wereld bevrijden van de nachtmerrie.

Dit spel is uitgekomen op 20/01/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Usurper is gepubliceerd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Usurper en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Cherri Andrea640360