Walkthrough van Layers of Fear voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Walkthroughs, gids en geheimen voor Layers of Fear van PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Bijvoorbeeld: Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
Layers of Fear: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Layers of Fear!

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Layers of Fear vanaf 15/01/2016, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor Layers of Fear hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Layers of Fear.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Layers of Fear, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360