Layers of Fear: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Layers of Fear (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Layers of Fear!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Lagen van Angst is een horror game met een psychedelische gericht op het verhaal en exploratie. Spelers nemen de controle van een schilder, wiens enige doel is om te voltooien van zijn Magnum Opus. De speler moet het verkennen van een herenhuis uit het Victoriaanse tijdperk in constante evolutie tussen de verschrikkelijke visioenen van de schilder.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Layers of Fear vanaf 15/01/2016, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor Layers of Fear hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Layers of Fear.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360