Radiation Island: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Radiation Island (PC / SWITCH)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Radiation Island. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Straling Island is een spel van avontuur en overleven, waarin je kunt smeden van uw bestemming in een enorme open wereld spel. Na het Philadelphia Experiment, de zes werd gedropt in een alternatieve realiteit parallel. Ontdek deze nieuwe wereld en mysterieus, met al zijn verrassingen. Gebruik alles wat je kunt vinden om te overleven en het oplossen van de puzzels die u zal toestaan om terug te keren naar de echte wereld.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Radiation Island vanaf 29/10/2016, voor de consoles PC / SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Radiation Island. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Radiation Island altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Radiation Island.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Cherri Andrea640360