de Blob 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van de Blob 2 (PC / PS4 / WII / XBOX360)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van de Blob 2. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

In de Blob 2, Comrade Black en de Inktzwarte zijn terug met een nieuw plan te elimineren en de kleur van de wereld. Ga mee op een kleurrijke avontuur vol actie waar patronen en aangepaste soundtracks leven te geven aan de wereld. De Blob 2 is een creatieve evolutie gedreven wordt door je eigen verbeelding.

Dit spel is uitgekomen op 22/05/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / WII / XBOX360. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop de Blob 2 is gepubliceerd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van de Blob 2. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

De Senaat - Deel 6

De Senaat - Deel 5

De Senaat - Deel 4

De Senaat - Deel 3

De Senaat - Deel 2

De Senaat - Deel 1

Blanctown - Deel 5

Blanctown - Deel 4

Blanctown - Deel 3

Blanctown - Deel 2

Blanctown - Deel 1

Het Centrum Van De Stad - Deel 4

Het Centrum Van De Stad - Deel 3

Het Centrum Van De Stad - Deel 2

Het Centrum Van De Stad - Deel 1

Eiland - Deel 3

Eiland - Deel 2

Eiland - Deel 1

Cherri Andrea640360