Space Tyrant: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Space Tyrant (PC)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Space Tyrant. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het terroriseren van de galaxy voor de lol en voor de winst. Ruimte Tiran is een spel zeer eenvoudige strategie spel dat zich afspeelt in een duistere toekomst, en komiek. Bouw een indrukwekkende kracht in de ruimte, desintegreren, vriendelijke aliens en regeren in de onverantwoordelijke wijze in uw niet aflatende maart in de richting van het domein.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Space Tyrant werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Space Tyrant. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Deel 26

Deel 27

Deel 28

Cherri Andrea640360