Walkthrough van Chrono Trigger voor PC

De complete walkthrough voor Chrono Trigger (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Chrono Trigger: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Chrono Trigger. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Chrono Trigger. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Chrono Trigger, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Chrono Trigger te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Chrono Trigger. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Chrono Trigger, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Chrono Trigger te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Chrono Trigger. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Chrono Trigger, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360