Chrono Trigger: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Chrono Trigger (PC)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Chrono Trigger. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Deze klassieke rpg spel is terug met veel nieuws! Reizen in het verre verleden, in de verre toekomst, tot het einde van de tijd. Dit epische avontuur waar je moet een hele planeet, zal de geschiedenis opnieuw.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Chrono Trigger. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Cherri Andrea640360