Walkthrough van Immortal Redneck voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Immortal Redneck voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Immortal Redneck: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Immortal Redneck. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Dit spel is uitgekomen op 25/03/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Immortal Redneck is gepubliceerd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Immortal Redneck: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Immortal Redneck

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Redneck in Egypte

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Immortal Redneck, genaamd: Redneck in Egypte. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Api ' s, de God van de Kracht

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Immortal Redneck te bekijken, getiteld: Api ' s, de God van de Kracht. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas: Pharoah

Hier is de video Baas: Pharoah, nummer 2 van de Gids van Immortal Redneck. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Seth, de God van de Bliksem

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Immortal Redneck, genaamd: Seth, de God van de Bliksem. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Amunet, De Verborgen

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Immortal Redneck te bekijken, getiteld: Amunet, De Verborgen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Stun Gun

Hier is de video Stun Gun, nummer 5 van de Gids van Immortal Redneck. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Weryt, De Stoorzender

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Immortal Redneck, genaamd: Weryt, De Stoorzender. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Eerste Piramide

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Immortal Redneck te bekijken, getiteld: De Eerste Piramide. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Tweede Piramide

Hier is de video De Tweede Piramide, nummer 8 van de Gids van Immortal Redneck. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Speer Laser

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Immortal Redneck, genaamd: Speer Laser. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Twin Pistolen

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Immortal Redneck te bekijken, getiteld: Twin Pistolen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Neith, de Godin van de Jacht

Hier is de video Neith, de Godin van de Jacht, nummer 11 van de Gids van Immortal Redneck. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360