For the King: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van For the King (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van For the King. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op For the King, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Voor de Koning is een tactische RPG waarbij de elementen van ncurses-interface met die van een typische tabel games, het mengen van de verschillende genres in een spannend avontuur. De partijen naar een ervaring in de single mode of samenwerking, zowel online als lokaal.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van For the King! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van For the King van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Het Laatste Deel

Cherri Andrea640360