A Hole New World: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van A Hole New World (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van A Hole New World. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De stad wordt binnengevallen door monsters van de Wereld achteruit! U, de Meester van Drankjes, heb je om te verslaan van de kwade alleen, zonder een handleiding of een 'easy mode' die u helpen. Heb je uitsluitend te vertrouwen op de hulp van Fäy, de fee van uw partner en van uw drankjes!

Dit spel is uitgekomen op 19/04/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop A Hole New World is gepubliceerd.

Voor A Hole New World hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van A Hole New World.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Cherri Andrea640360