Walkthrough van Distortions voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Distortions voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Distortions: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Distortions. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Distortions vanaf 2/02/2018, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Distortions, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Distortions te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Distortions. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Distortions, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Distortions te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Distortions. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Distortions, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Distortions te bekijken, getiteld: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9

Hier is de video Deel 9, nummer 8 van de Gids van Distortions. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360