Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (PC / PS4)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Bij de jonge koning Evan in zijn epische reis naar het vinden van een nieuwe koninkrijk en, samen met enkele nieuwe vrienden, helpen om de wereld te verenigen en zijn volk te redden van een verschrikkelijk kwaad opdoemen.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom is gepubliceerd op 23/03/2018 voor PC / PS4. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Proloog

Canyon Cloudcoil

Het Proeven van de Koning

Baas Goldpaw en Longfang

Meer

Baas Incineraptor

Koningin Jelly

Hydropolis

De afgrond

Baas Brillianticore

Cherri Andrea640360