Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms voor PC / PSVITA

Voltooi Hakuoki: Edo Blossoms dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Hakuoki: Edo Blossoms: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Hakuoki: Edo Blossoms vanaf 13/02/2018, voor de consoles PC / PSVITA. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Hakuoki: Edo Blossoms vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Act 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms, genaamd: Act 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Act 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms te bekijken, getiteld: Act 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Act 3

Hier is de video Act 3, nummer 2 van de Gids van Hakuoki: Edo Blossoms. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Act 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms, genaamd: Act 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Act 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms te bekijken, getiteld: Act 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Act 6

Hier is de video Act 6, nummer 5 van de Gids van Hakuoki: Edo Blossoms. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Act 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms, genaamd: Act 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Act 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms te bekijken, getiteld: Act 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Act 9

Hier is de video Act 9, nummer 8 van de Gids van Hakuoki: Edo Blossoms. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Act 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Hakuoki: Edo Blossoms, genaamd: Act 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360