Walkthrough van Coffin Dodgers voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Coffin Dodgers voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Coffin Dodgers: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Coffin Dodgers.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Dit spel is uitgekomen op 8/06/2015 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Coffin Dodgers is gepubliceerd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Coffin Dodgers en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

De Race in het Dorp 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Coffin Dodgers, genaamd: De Race in het Dorp 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Race in het Dorp 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Coffin Dodgers te bekijken, getiteld: De Race in het Dorp 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Race in het Dorp 3

Hier is de video De Race in het Dorp 3, nummer 2 van de Gids van Coffin Dodgers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Race in de Toren 1

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Coffin Dodgers, genaamd: De Race in de Toren 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Race in de Toren 2

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Coffin Dodgers te bekijken, getiteld: De Race in de Toren 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Race in de Toren 3

Hier is de video De Race in de Toren 3, nummer 5 van de Gids van Coffin Dodgers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Rit in de Boerderij 1

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Coffin Dodgers, genaamd: De Rit in de Boerderij 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Actief op de Boerderij 2

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Coffin Dodgers te bekijken, getiteld: Actief op de Boerderij 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Race, op de Boerderij 3

Hier is de video De Race, op de Boerderij 3, nummer 8 van de Gids van Coffin Dodgers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Rit op het Kerkhof 1

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Coffin Dodgers, genaamd: De Rit op het Kerkhof 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Race op het Kerkhof 2

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Coffin Dodgers te bekijken, getiteld: De Race op het Kerkhof 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Race op het Kerkhof 3

Hier is de video De Race op het Kerkhof 3, nummer 11 van de Gids van Coffin Dodgers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Opbrengst van de Rekeningen

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Coffin Dodgers, genaamd: De Opbrengst van de Rekeningen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360