Coffin Dodgers: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Coffin Dodgers (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Coffin Dodgers.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Make-up van uw scooter en de uitdaging van de Grim Reaper en zijn leger van zombies in een race voor een prijs van uw ziel. Met een reeks wapens en gadgets worden in eigen huis gemaakt, gezichten 13 loopt uniek en leuk. Kun je overleven van de gemeenschap voor de ouderen?

Dit spel is uitgekomen op 8/06/2015 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Coffin Dodgers is gepubliceerd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Coffin Dodgers en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

De Race in het Dorp 1

De Race in het Dorp 2

De Race in het Dorp 3

De Race in de Toren 1

De Race in de Toren 2

De Race in de Toren 3

De Rit in de Boerderij 1

Actief op de Boerderij 2

De Race, op de Boerderij 3

De Rit op het Kerkhof 1

De Race op het Kerkhof 2

De Race op het Kerkhof 3

De Opbrengst van de Rekeningen

Cherri Andrea640360