Walkthrough van Cruz Brothers voor PC / PS4

Voltooi Cruz Brothers dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Cruz Brothers: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Cruz Brothers, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4, de datum waarop Cruz Brothers werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Cruz Brothers: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Cruz Brothers

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Cruz Brothers, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Cruz Brothers te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Cruz Brothers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Cruz Brothers, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Cruz Brothers te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Cruz Brothers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Cruz Brothers, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Cruz Brothers te bekijken, getiteld: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9

Hier is de video Deel 9, nummer 8 van de Gids van Cruz Brothers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Cruz Brothers, genaamd: Deel 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Cruz Brothers te bekijken, getiteld: Deel 11. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12

Hier is de video Deel 12, nummer 11 van de Gids van Cruz Brothers. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Cruz Brothers, genaamd: Deel 13. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360