Cruz Brothers: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Cruz Brothers (PC / PS4)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Cruz Brothers, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Na de moord van zijn beste vechter om met de hand de Lade van Verdriet, chief van de Kinderen van Indiening, de coach Marcus Luz wordt gehaat in het leven en in de wereld worstelen. Zijn ongeluk wordt geluk na een ontmoeting met de broers Cruz: Felipe en Igor. Weer te vechten.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4, de datum waarop Cruz Brothers werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Cruz Brothers: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Cruz Brothers

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Cherri Andrea640360