Walkthrough van The 25th Ward: The Silver Case voor PC / PS4

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor The 25th Ward: The Silver Case (PC / PS4).
The 25th Ward: The Silver Case: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van The 25th Ward: The Silver Case. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor The 25th Ward: The Silver Case vanaf 13/02/2018, voor de consoles PC / PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van The 25th Ward: The Silver Case en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The 25th Ward: The Silver Case, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360