Clustertruck: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Clustertruck (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Clustertruck. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Clustertruck is een spel van de fysica in de stijl van de Vloer is Lava waar je moet springen over de truck in de wedstrijd, onder leiding van stuurprogramma ' s onervaren.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben ook de trucs van Clustertruck beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Clustertruck zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

De woestijn

Bos

De Winter

Laser

Middeleeuwse

De prehistorie

Futuristisch

Steampunk

De hel

Het Einde Niveaus

Halloween

Kerst

Cherri Andrea640360