Kirby Star Allies: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Kirby Star Allies (SWITCH)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Kirby Star Allies. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het begint allemaal wanneer de Heer Hyness vernietigt een kristal hart (gelegen in de vesting van Jambandra), met hart en roze hartjes paars hart roze harten van zijn vrienden (die zal toestaan dat de houder om vrienden te maken met de andere wezens van de aanvankelijk vijandig) en hartjes paars hart vijanden (die krijgt de eigenaar een sterke haat jegens alle mensen, en zij zullen tot vijandige zelfs als je in eerste instantie goede bedoelingen hebben). De harten verspreid over het hele universum, en Kirby, die lag te slapen, leunend tegen een boom en Dream Land, u zult getroffen zijn door een hart-vriend, wakker worden, volgende, van de Thuishaven Dee met het eten op zijn hoofd en loopt naar het kasteel van King Dedede. Wandelen, Kirby voldoet aan een Bomby Bros. Jr. en zal de lancering van een Vriend Hart van het maken van vrienden met de laatste. Later, Kirby en zijn vrienden Ontmoeten Whispy Bossen, die als los zal blijken te zijn bezeten door een Hart van de Vijand. Vooruit gaan, Kirby en zijn vrienden aan het Kasteel Dedede, waar u de strijd met King Dedede, bezat ook een Hart van de Vijand (in Feite, tijdens de clash zal blijken te zijn zeer gespierd), en, net versloeg Kirby en zijn vrienden gaan naar de Planeet Pop, waar ze zal ontmoeten Meta Knight, die net verslagen, blijken ook in handen van het Hart van de Vijand. Na de nederlaag Meta Knight, op de Planeet Pop zal de afwikkeling van een vliegende fort met de naam Jambastion waar begin je aan de bewakers van de poort van Jambastion: Pon, en later in het fort, ontmoet je de drie belangrijkste baas van het laatste: Francisca, Flamberga en Zan Partizanne, en de laatste zal vernietigen van het fort (Zelfs indien in het spel kon je heel goed op terug). Kirby en zijn vrienden zullen worden in de ruimte waar je in botsing komen met een serie van bazen en herenigen met Francisca en Flamberga. Op het einde, wanneer alle planeten zijn ingevuld, zult u in staat om toegang te krijgen tot Jambandra waar we elkaar eerst met Zan Partizanne en vervolgens bij de Heer Hyness die zal vechten twee keer. Wanneer Hyness hij verkoopt zijn ziel aan het hart van het kristal, vullen het geheel aan de Harten van de Vijanden, dus het zal stijgen in de Leegte Eindigt die zal blijken te zijn van de donkere materie. de confrontatie met de gebeurtenis in 3D met een nieuwe mogelijkheid: Super Star Bondgenoten. Aan het einde van de strijd, Kirby en zijn vrienden reizen naar de Planeet Pop-aan de rand van een Warp-Ster.

Kirby Star Allies is gepubliceerd op 16/03/2018 voor SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Cherri Andrea640360