Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Walkthroughs, gids en geheimen voor Shantae and the Pirate's Curse van PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Bijvoorbeeld: Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
Shantae and the Pirate's Curse: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Shantae and the Pirate's Curse, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Shantae and the Pirate's Curse is gepubliceerd op 23/03/2015 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Voor Shantae and the Pirate's Curse hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH • Apocanow.nl' target='_blank'>trucs van Shantae and the Pirate's Curse.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Baron Munitie

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse, genaamd: Baron Munitie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Eiland Speeksel

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse te bekijken, getiteld: Eiland Speeksel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het eiland van de Spin

Hier is de video Het eiland van de Spin, nummer 2 van de Gids van Shantae and the Pirate's Curse. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas Spider

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse, genaamd: Baas Spider. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Tempel Tan Lijn

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse te bekijken, getiteld: Tempel Tan Lijn. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Catacomben Van De Verloren

Hier is de video Catacomben Van De Verloren, nummer 5 van de Gids van Shantae and the Pirate's Curse. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het dorp van Verloren Zielen

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse, genaamd: Het dorp van Verloren Zielen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Oubliette van het Lijden

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse te bekijken, getiteld: Oubliette van het Lijden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Betoverde Zwaard

Hier is de video Het Betoverde Zwaard, nummer 8 van de Gids van Shantae and the Pirate's Curse. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Eiland Bijten Bevroren

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse, genaamd: Eiland Bijten Bevroren. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Verlaten Fabriek

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse te bekijken, getiteld: Verlaten Fabriek. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Piraat palace

Hier is de video Piraat palace, nummer 11 van de Gids van Shantae and the Pirate's Curse. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Eindbaas

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse, genaamd: Eindbaas. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Locatie van 32 Harten

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse te bekijken, getiteld: Locatie van 32 Harten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Positie van de 20 Spreuken Zwart

Hier is de video Positie van de 20 Spreuken Zwart, nummer 14 van de Gids van Shantae and the Pirate's Curse. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Gevechten Baas

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Shantae and the Pirate's Curse, genaamd: De Gevechten Baas. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360