Shantae and the Pirate's Curse: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Shantae and the Pirate's Curse (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Shantae and the Pirate's Curse, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Imbarcatoi in een nieuw avontuur met Shantae, de geniale danser van de buik dat gebruikt haar als een wapen. Na het verliezen van haar magie, Shantae teams met de piraat Risicovolle Laarzen te slaan Pailletten Grond van een vloek. Als een piraat krijgt nieuwe wapens om verder te gaan in zijn zoektocht naar het opslaan van zijn land, en het herstellen van zijn magie.

Shantae and the Pirate's Curse is gepubliceerd op 23/03/2015 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Voor Shantae and the Pirate's Curse hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH • Apocanow.nl' target='_blank'>trucs van Shantae and the Pirate's Curse.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Baron Munitie

Eiland Speeksel

Het eiland van de Spin

Baas Spider

Tempel Tan Lijn

Catacomben Van De Verloren

Het dorp van Verloren Zielen

Oubliette van het Lijden

Het Betoverde Zwaard

Eiland Bijten Bevroren

Verlaten Fabriek

Piraat palace

Eindbaas

Locatie van 32 Harten

Positie van de 20 Spreuken Zwart

De Gevechten Baas

Cherri Andrea640360