Swim Out: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Swim Out (PC / SWITCH / ANDROID)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Swim Out! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Dompel jezelf onder in de ontspannen sfeer en verfrissend om te Zwemmen, een puzzel game-turn-based strategie, die zal u ervaren een zonnige dag op het zwembad, de zee of de rivier.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / SWITCH / ANDROID. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Voor Swim Out hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Swim Out.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Cherri Andrea640360