A Way Out: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van A Way Out (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor A Way Out.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Dit spel is gemaakt om te worden gespeeld in een coöperatieve twee-speler. Ieder zal de controle van een van de twee personages en je wordt betrokken in een verhaal emotionele waarin je moet ontsnappen uit de gevangenis. Niet te missen de shootouts, achtervolgingen, fysieke gevechten.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop A Way Out werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Voor A Way Out hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van A Way Out.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360