Walkthrough van Detective Pikachu voor 3DS

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Detective Pikachu (3DS).
Detective Pikachu: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Detective Pikachu. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

We hebben materiaal geldig voor 3DS. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 3DS, de datum waarop Detective Pikachu werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Waar is Aipom?

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Waar is Aipom?. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Armband 1

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: De Armband 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Armband 2

Hier is de video Armband 2, nummer 2 van de Gids van Detective Pikachu. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Amiibo en Unlockable Geheimen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Amiibo en Unlockable Geheimen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ontsnappen uit de Grot 1

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: Ontsnappen uit de Grot 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Ontsnap uit de Grot 2

Hier is de video Ontsnap uit de Grot 2, nummer 5 van de Gids van Detective Pikachu. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Zoeken naar het Flesje

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Zoeken naar het Flesje. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Wachtwoord

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: Het Wachtwoord. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het sap van de Kersen Shuckle

Hier is de video Het sap van de Kersen Shuckle, nummer 8 van de Gids van Detective Pikachu. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het mysterie van de Zwarte Schaduw

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Het mysterie van de Zwarte Schaduw. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Echte Bewijs

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: Het Echte Bewijs. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Vind het Huis Waals

Hier is de video Vind het Huis Waals, nummer 11 van de Gids van Detective Pikachu. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Situatie van de Mysterieuze Mist

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Situatie van de Mysterieuze Mist. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Proberen de onschuld van het Waals 1

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: Proberen de onschuld van het Waals 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Proberen de onschuld van het Waals 2

Hier is de video Proberen de onschuld van het Waals 2, nummer 14 van de Gids van Detective Pikachu. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Onderzoekt het Park

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Onderzoekt het Park. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Bespaar Buneary

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: Bespaar Buneary. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Reizen in de Studie GGN

Hier is de video Reizen in de Studie GGN, nummer 17 van de Gids van Detective Pikachu. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Waar is Purugly

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Detective Pikachu, genaamd: Waar is Purugly. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Situatie Viool

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Detective Pikachu te bekijken, getiteld: Situatie Viool. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360