Batman: The Enemy Within: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Batman: The Enemy Within (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Batman: The Enemy Within. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Wat kiest u: een vriend die, als gevolg van zijn gedrag, het verandert uw bondgenoten tegen u, of een vijand is, die stopt bij niets om je stad te verbranden? Op basis van de relaties die je hebt gebouwd met John Doe zie je twee verschillende verhalen. Wat zal er van u, Bruce: vriend of vijand?

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben ook de trucs van Batman: The Enemy Within beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Batman: The Enemy Within zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

De Enigma

Niets zeggen Eli

Het Gebroken Masker

Wat U Secties

Dezelfde Steek

Cherri Andrea640360