Walkthrough van The Alliance Alive voor 3DS

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel The Alliance Alive voor 3DS evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
The Alliance Alive: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor The Alliance Alive.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben materiaal geldig voor 3DS. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 3DS, de datum waarop The Alliance Alive werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Azura en Galil

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Azura en Galil. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Bos Wonen

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Het Bos Wonen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Escape

Hier is de video De Escape, nummer 2 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Daemons Vivian en Ignace

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: De Daemons Vivian en Ignace. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Oasis Blue

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Oasis Blue. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Storten en Aqua Caliban

Hier is de video Storten en Aqua Caliban, nummer 5 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Pandemonium

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Pandemonium. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gen en Rachel

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Gen en Rachel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Jailsburg

Hier is de video Jailsburg, nummer 8 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Catacomben

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: De Catacomben. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De slag van Badr

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: De slag van Badr. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Alliance Guild

Hier is de video Alliance Guild, nummer 11 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Armor en Ether, en de Koning van de Rock

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Armor en Ether, en de Koning van de Rock. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Kasteel van Moriya

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Kasteel van Moriya. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Konijn van Sneeuw

Hier is de video Konijn van Sneeuw, nummer 14 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Boss Battle: Rouge

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Boss Battle: Rouge. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Boss Battle: Groot

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Boss Battle: Groot. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Hele Nacht Feest

Hier is de video De Hele Nacht Feest, nummer 17 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Rijk van de Draak Wit

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Rijk van de Draak Wit. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Pijler, de Regenboog en de Strijd met Rouge

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Pijler, de Regenboog en de Strijd met Rouge. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Straf van Vivian

Hier is de video Straf van Vivian, nummer 20 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Boss battle: Tao Wu, en Tao Tie

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Boss battle: Tao Wu, en Tao Tie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Boss battle: Hun Dun en Qiong Ji

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van The Alliance Alive te bekijken, getiteld: Boss battle: Hun Dun en Qiong Ji. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Laatste Slag: Groot

Hier is de video Laatste Slag: Groot, nummer 23 van de Gids van The Alliance Alive. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Laatste slag: Kuwalsa en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van The Alliance Alive, genaamd: Laatste slag: Kuwalsa en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360