The Witch and the Hundred Knight 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Witch and the Hundred Knight 2 (PS4)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van The Witch and the Hundred Knight 2. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het perceel wordt geopend met de twee hoofdpersonen, de jongere zus Amalie en lagere Milm, verbannen uit hun dorp, omdat de kleinere gecontracteerde Hexensyndrome, een ziekte die leidt tot de vorming van een derde oog op het voorhoofd van het slachtoffer en dat, eenmaal geopend, ontwaakt in een krachtige heks. Amalie in staat zal zijn om onderdak te vinden dankzij de vereniging van de WR, die belooft te genezen Milm in ruil voor zijn hulp voor de bestrijding van de huidige heksen. De operatie, is echter niet goed, door het ontwaken van de heks Chelka dat zal dienen om het transformeren van de Honderd Ridder, de sneeuwpop die haar zus had haar, in haar persoonlijke Manania. Onze Honderd Knight is een stille protagonist en gehoorzaam te zijn, volg je de orders niet alleen van de heks, maar ook van Amalie die vinden van zichzelf in conflict en niet wetend wat te doen, besluit om te verbergen en te profiteren van zijn positie als leerling Valkyrie om te zoeken naar een definitieve genezing.

Dit spel is uitgekomen op 27/03/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PS4. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Witch and the Hundred Knight 2 is gepubliceerd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van The Witch and the Hundred Knight 2 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Deel 26

Deel 27

Cherri Andrea640360