Golem Gates: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Golem Gates (PC)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Golem Gates! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Golem Poorten melee elementen van real-time strategie en de strijd met de kaarten. Het verzamelen van kaarten met je krachten en machten. Vorm een dek, en maak je klaar voor de strijd, dan laat je krachten in de strijd.

Golem Gates is gepubliceerd op 28/02/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Voor Golem Gates hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Golem Gates.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Cherri Andrea640360