The Adventure Pals: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Adventure Pals (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor The Adventure Pals.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Je verjaardag is verpest door de ontvoering van je vader. Nu, u, uw huisdier Rock, en Schittert de giraffe, moet je vecht je een weg door levels vol vijanden bizarri om de wereld te redden.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van The Adventure Pals vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Cherri Andrea640360